Realitní portfolio na míru

4 - 6 %

Čistý výnos z pronájmu

6,98 %

Zhodnocení nemovitostí mimo Prahu od roku 2010 dle ČSÚ

Vytvořte si své nemovitostní portfolio, které Vám budou splácet nájemníci. Postaráme se o vše. Od přípravy portfolia, přes nákupy nemovitostí až po kompletní správu.

Myslíte si, že jste vyčerpali svůj hypoteční potenciál? Naprostá většina našich klientů není ani na třetině svého bonitního potenciálu. Ukážeme Vám, jak využít bankovní financovaní naplno.

Postup spolupráce

Kontaktujte nás

1

Individuální konzultace vaší investiční strategie

2

Konzultace hypotečního potenciálu se specialistou

3

Sestavení konkrétního plánu investic po jednotlivých fázích

4

Odsouhlasení plánu a realizace nákupů nemovitostí

Kontaktujte nás

Správa nemovitostí

Zajistíme Vám správu nemovitostí od A do Z

Investice do nemovitostí je dlouhodobá a bezpečná, může však být časově náročná - proto nabízíme i kompletní správu.

Správa zahrnuje v první fázi přípravu bytu na pronájem, vyhledání nájemníka, sepsání nájemní smlouvy a přepis energií.

Druhou fází je komplexní péče o spravované nemovitosti. Od kontroly plateb nájmů a poplatků, přes zajištění drobných oprav po řešení ukončování nájmů a opakovanou inzerci.

V případě zájmu pomáháme i s pojištěním nemovitosti a sestavením daňového přiznání.

Nemovitosti kupujete do svého majetku, máte ji tak vždy pod kontrolou.

Investice do nemovitostí po celé ČR

Jsme společnost zabývající se nákupem, pronájmem a správou investičních nemovitostí po celé ČR.

Specializujeme se na nákupy nemovitostních balíčků a developerských projektů. Díky tomu se dostáváme k neveřejným nabídkám, které jsou pro běžného investora nedosažitelné.

Budování portfolia za pomoci bankovního financování

Ve spolupráci s předními hypotečními specialisty připravíme strategii pro akvizice tak, aby vyhovovala Vašim konkrétním možnostem a společně schválené strategii.

Komunikace s bankou, výpisy z katastru nemovitostí, dokládání podkladů pro posouzení bonity a schválení hypotečního úvěru, o to vše se postaráme.

Exkluzivní nabídky

Občas se nám dostanou na stůl nabídky, které se neodmítají. Jelikož známe Vaši aktuální situaci, můžeme jich využít pro Vás prospěch a zrychlit tak růst hodnoty Vašich aktiv.

Může se jednat o jednorázovou nabídku, kdy prodávající potřebuje rychle získat finance a díky kupní síle našich investorů mu tento problém pomůžeme vyřešit. Nebo se může jednat o exkluzivní nabídku za strany developerské společnosti.

Správa portfolia

Součástí spolupráce je také správa kompletního portfolia. Aktuálně spravujeme 54 nemovitostí po celé České republice.

Individuální investoři často po nákupu prvních jednotek nemovitostí odrazuje náročnost správy a řešení problémů s nájemníky, přestanou se tak věnovat svému byznysu, nebo rozšiřování svého realitního portfolia. Proto potřebujete kvalitního správce nemovitostí. Správa bytů pro Vás může být i časově velmi náročná, což je další důvod, proč přenést tuto starost na nás.

Transparentnost - vyděláváme, jen když vyděláváte i Vy. Správcovskou provizi ve výši 15 % vybíráme pouze u vybraných a obsazených nájmů.

Nemovitostí ve správě

73

Měsíčně zasíláme nájemné

168 000 Kč

Vydělali jsme klientům

18 292 800 Kč

Nevíte kde začít?

Nevadí! Projdeme vše s vámi a provedeme vás celý procesem. Preferujete vysoký výnos, a nebo co nejvyšší potenciál růstu hodnoty nemovitosti? Chcete k nákupu použít vlastní prostředky nebo hypoteční úvěr? Toto jsou pouze některé z otázek na základě kterých Vám připravíme investiční strategii na míru Vašim požadavkům.

Domluvte si konzultaci

Ceník

Plná konzultace
60 min.
1 990 Kč

60 minut konzultace

Více témat ke konzultaci

Probereme financování nemovitosti

Poradíme s výběrem nemovitosti

Chci plnou konzultaci
Sestavení investiční strategie
120 min.
5 499 Kč

Komplexní sezení online či osobně

Sestavení investiční strategie

Výběr nemovitosti k nákupu

Plán nákupu

Plán refinancování na 10 let dopředu

Chci sestavit investiční plán
Realitní mentoring
6 měsíců
79 900 Kč

Komplexní poradenství na půl roku

Sestavení investiční strategie

Pravidelná sezení na plnění strategie

Významné navýšení bankovní bonity

Networking s dalšími investory

Chci realitní mentoring
Bonus

K plné konzultaci a investiční strategii nyní bonus v podobě následné konzultace v délce trvání 15 a 30 minut zdarma.

Otázky a odpovědi

Nejčastěji kladené dotazy.

Jak dlouho se pohybujete v tomto oboru?

Nákupem a správou nemovitostí se zabýváme přes 8 let. Nejprve pro vlastní potřebu a od roku 2017 i investorům. Na začátku roku 2020 jsme přijali do naší společnosti investora a založili novou společnost SubInvest s.r.o., která se věnuje realitnímu businessu spolu s kryptoměnami. Společnost Investory byla založena v roce 2023, aby se mohla plně věnovat tvorbou realitních portfolií na míru.

Jak se vypočítává výnos portfolia?

Jde o výnos zasílaný v měsíčních platbách na Váš účet. Je to nájemné zaplacené nájemníkem ponížené o poplatky skládající se ze záloh za vodu, teplo a další služby spojené s SVJ, včetně fondu oprav a platby za energie jejich dodavatelům.

Jakým způsobem nemovitosti do portfolia získáváte?

Nemovitosti nakupujeme přímo od majitelů, prostřednictvím realitních kanceláří nebo přímo developerů. Jelikož operujeme na realitním trhu dlouhodobě, dostávame se i k neveřejným nabídkám a v poslední době stále populárnějšímu prodeji bytů v balíčcích (více bytů k prodeji od jednohomajitele, s podmínkou nákupu všech jednotek najednou). Nemovitosti zpravidla zrekonstruujeme a následně pronajmeme.

Jsou byty zařízené?

Byty pronajímáme nezařízené, abychom eliminovali fluktuaci nájemníků a riziko poškození bytového zařízení. Zařízení bytu, které je vidět na fotkách, je vždy nájemníků, s výjimkou pevně instalovaného (kuchyň, světla, koupelna).

V době prodeje jsou byty již ve vašem vlastnictví?

Byty jsou v našem vlastnictví, nebo se jedná o neveřejnou nabídku tzv. předprodeje.

Ještě žádnou nemovitost nevlastním, co to obnáší?

Vlastnictví nemovitosti obnáší primárně její správu, tu však za Vás zařídíme my, pokud o to budete mít zájem. Vy si pak užíváte pasivní příjem z pronájmu. Případné opravy, revize nebo kontroly pro Vás zařídíme, aniž byste museli cokoliv řešit. Od nefunkční zásuvky po kontrolu plynového kotle.

Platby do fondu oprav provádíte vy?

Ano, všechny platby provádí naše společnost na základě plné moci. Jako investor se však můžete rozhodnout, že chcete tyto platby řešit sám.

Zaměřujete se na celou Českou republiku?

Ano, zaměřujeme se na oblast celé republiky, abychom mohli Vaší investici co nejlépe diverzifikovat. Pokud by bylo portfolio postavené pouze na jednom regionu, riziko by bylo mnohem vyšší, nežli portfolio rozprostřené po celé České republice.

Nájemní smlouvu musím s nájemníkem podepsat já (investor)?

Standardně připravíme plnou moc, na základě které jsme oprávněni Vaši nově zakoupenou nemovitost pronajmout my. S touto plnou mocí pak připravíme novou nájemní smlouvu, kterou podepíšeme s nájemníkem. Tento postup je výhodnější pro případ, kdy by se nám nájemníci změnili. S plnou mocí můžeme okamžitě jednat a nemovitost pronajmout rychleji.

O nás

Investice do nemovitostí s plnou správou a bez zbytečných starostí, pro každého.

Nejsme fond, s námi máte nemovitosti zapsané na sebe.

Investováním do nemovitostí se zabýváme od roku 2018, máme tak dostatek zkušeností, kontakty v oboru i znalost potřebných právních norem. Pro naše investory tak nabízíme komplexní službu, kterou sami využíváme a máme s ní zkušenosti.

Aktuálně spravujeme portfolio o 80 bytech s hodnotou přesahující 150 milionů korun. Tato aktiva spravujeme 30 různým investorům, jimž jejich majetek postupně zhodnocujeme a rozšiřujeme.

Máte-li však zájem investovat v menších částkách, nebo jen zhodnotit přebývající kapitál, můžete využít naši platformu pro drobné investory www.SubInvest.cz, která umožňuje nákup nemovitostí po částech.

Martin Marík

Martin Marík

Zakladatel studentských Seznamovacích kurzů pro VŠE, UK, UJEP a Univerzitu Pardubice, které dodnes pomáhá organizovat. Jeden ze zakladatelů softwarové společnosti City Street Games. V naší společnosti se věnuje vztahům s investory a pomáhá investorům zvolit tu nejvhodnější strategii pro jejich investice. Realitám se věnuje od roku 2015 a má za sebou již přes 20 úspěšných akvizic.

Roman Ondrčka

Roman Ondrčka

Vystudoval management na VŠE, následně se věnoval digitálnímu marketingu a managementu ve společnosti Philip Morris, kde se podílel na startu a úspěchu zařízení IQOS. Realitám se věnuje již 8 let a momentálně spravuje přes 50 nemovitostí po celé České republice. Ve společnosti SubInvest se věnuje zejména správě nemovitostí a vyhledáváním vhodných příležitostí k akvizici.

Pomůžeme Vám s tvorbou vyváženého realitního portfolia i jeho financováním.